mandag 18. mai 2009

Exstremsport...

Nest etter det å føde, er å dra alene til Bergen sentrum med to barn på 17 mai, det mest exsremsport aktige jeg har gjort i det siste.. Eivind lå hjemme og sov etter endt vakt, og møtte oss til rømmegrøt hjemme hos lars erik, siv og eivind litt sener på dagen. Jona hadde gledet seg enormt til en ting, så klokken 0615 sto han i sengen og ropte, "kjøre buss byen!!" Vi hadde avtale om å komme dit til 1000, men som ett slags kompromi dro vi ned til kl 0900, og fikk brukt noen kroner på ballong og vafler...Så møtte vi familien Omland, og dro på jobben til Lars Erik. han har kontorlokaler midt i byen, og 17 mai toget går rundt på alle kanter... litt tryggere enn å stå nede i folkehavet.. her inne var det rigget til med kaker, is, brus og fisking!!Ganske så slitsomt med full dag ibyen...Og for dere som aldri har opplevd 17 mai i bergen, er er noen sekunder av et flere timer langt 17 mai tog...


6 kommentarer:

Gunnveig sa...

Hurra! Kjøre buss! Ingen tid å miste!!:)

Bra opplegg for dagen!

Marie sa...

Det er skikkelig stas å vere bussjåfør når sånne entusiasiske barn som Jona skal sitte på :)

Catharina, Eivind, Jona, Cecilie og Sondre sa...

ja, Jona ropte til "kjøre mer" hver gang bussen stoppet for å ta på flere bunadskledde passasjerer... men dette er jo en aktivitet vi ikke trenger å vente helt til neste 17 mai for å gjøre igjen!!

Anonym sa...

For en fin og fornøyd 17-maipynta gutt!!
Så bra at du fiksa ekstremsporten,Catharina! Godt jobba. Haugesundshilsen

Bestemor sa...

Hadde veldig sans for den fisken Jona hadde "fisket"! Er bare ikke helt stø på sorten... og bestemor stiller seg i kø som bussmedreisende.

arnedro sa...

Ser ut til at det har vore ein flott nasjonaldag. Litt ekstremt skal det vel vere på ein slik dag.