søndag 31. oktober 2010

Kreta!

Tradisjonen tro, vi dro til syden da ett nytt søskenbarn var i ankomst! Vi reiste fra ett snødekt Bergen, der vi de to siste dagene hadde gått til barnehagen med akebrett.. Vi hadde akkurat våknet opp til sol, sommer, svømmebasseng og nugatti, da det tikket inn på mobilen att Anna var kommet til Verden! Vi så på bilder, og Cecilie kan si Anna! Strand liv i oktober, det kan vi like!

Cecilie sluttet nesten med flaske på kreta. Tilgangen til loff, kjeks, nugatti, pomes frietes og andre gode og sunne ting var såpass bra at flaska fikk ligge... Så får vi se hvordan det går når hverdagen med grovbrød og brunost er tilbake. Hun hadde nok likt hverdagskosten på kreta bedre.. Der var til og med baby-grøten tilsatt sjokoladebiter! Håper det er lenge til Norge blir så kontinentale... Men en ferieuke går jo fint!

Vi hadde veranda med frokost-sol, og utsikt over havet. En trapp ned var det svømmebasseng! Det ble flittig brukt. Men siden hav-temperaturen var litt høyere enn basseng temperaturen, fikk vi ha bessenget for oss selv!
En kattemor med tre små kattunger bodde også på hotellet! De likte veldig godt Cecilie, og blekksprut! Det gjorde nemlig ikke mamma og pappa da vi var ute på en flott resturant.. Jona lurte derfor blekksputen ned i lommen, og den ble til meget eksklusiv kattemat...


De to siste dagene var badetemperaturen litt lav. Men hva gjør vel det, når "Fun Play" er 4 minutters kjøretur unna! Med hopppeslott, karuseller, reserbilbane og ballbasseng gikk det medet godt med to overskya dager!

3 kommentarer:

Marie & sIngar sa...

Så fine bilder! Såg deilig ut, men vi er glad vi holdt oss heime denne veka...

arnedro sa...

Mykje kjekke bilete. Eg kan høyre Cecilie utan lyd - lurer på om Jona har norsk eller gresk Donald-plaster - eller er det kanskje ikkje Donald ein gong.

Gunnveig, Simon og Eldbjørg sa...

Virka som en super tur!! Og så stor cecilie har blitt!!!